Recipe Search ResultsΚις Λορέν με Πράσο , Gouda και Έμμενταλ
Ab logo
  • Κις Λορέν με Πράσο , Gouda και Έμμενταλ

Κις Λορέν με Πράσο , Gouda και Έμμενταλ

by Food blogger Funky Cook
Κις Λορέν με Πράσο , Gouda και Έμμενταλ
Easy
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 150 g NOYNOY Βούτυρο
  • 275 g Aλεύρι μαλακό
  • 110 g Aλεύρι
  • 40 g Kαλαμποκάλευρο
  • 1 τμχ. Kρόκος αυγού
  • 50 ml Παγωμένο νερό
  • 1 κουτ. γλυκού Ζάχαρη
  • 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 200 g Στραγγιστό Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Πλήρες
  • 150 g NOYNOY Gouda τριμμένο
  • 2 g ΝΟΥΝΟΥ Emmental τριμμένο
  • 2 τμχ. Πράσα ψιλοκομμένα
  • 150 g Ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 120 ml ΝΟΥΝΟΥ Family Πλήρες
  • 1,5 κουτ. γλυκού Μουστάρδα Dijon
  • 1 κουτ. Σούπας Ελαιόλαδο
  • 2 τμχ. Αυγά
  • 1/2 κουτ. γλυκού Θυμάρι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 150 g NOYNOY Βούτυρο
  • 275 g Aλεύρι μαλακό
  • 110 g Aλεύρι
  • 40 g Kαλαμποκάλευρο
  • 1 τμχ. Kρόκος αυγού
  • 50 ml Παγωμένο νερό
  • 1 κουτ. γλυκού Ζάχαρη
  • 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 200 g Στραγγιστό Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Πλήρες
  • 150 g NOYNOY Gouda τριμμένο
  • 2 g ΝΟΥΝΟΥ Emmental τριμμένο
  • 2 τμχ. Πράσα ψιλοκομμένα
  • 150 g Ζαμπόν ψιλοκομμένο
  • 120 ml ΝΟΥΝΟΥ Family Πλήρες
  • 1,5 κουτ. γλυκού Μουστάρδα Dijon