Recipe Search ResultsΚις Λορέν με πράσο και τσένταρ
Ab logo
  • Κις Λορέν με πράσο και τσένταρ

Κις Λορέν με πράσο και τσένταρ

by Μυρσίνη Λαμπράκη
Κις Λορέν με πράσο και τσένταρ
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 90 γρ. τσένταρ, τριμμένο
  • 90 γρ. βούτυρο
  • 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 χτυπημένο αβγό, για άλειμμα
  • 3 ψιλοκομμένα πράσα
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • Αλάτι
  • 2 αβγά
  • πιπέρι
  • 1/2 κουταλιά του τσαγιού πάπρικα γλυκιά
  • 90 γρ. τσένταρ, τριμμένο
  • 90 γρ. βούτυρο
  • 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 χτυπημένο αβγό, για άλειμμα
  • 3 ψιλοκομμένα πράσα
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • Αλάτι
  • 2 αβγά
  • πιπέρι
  • 1/2 κουταλιά του τσαγιού πάπρικα γλυκιά