Start cooking
Βάζετε τα δαμάσκηνα μέσα σε ένα μπολ και τα μουλιάζετε μέσα στο μπράντι. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 1800C βαθμούς. Κοσκινίζετε πάνω από ένα μπολ το αλεύρι, το αλάτι και τη ζάχαρη. Προσθέτετε τα αβγά και το γάλα και τα αναμειγνύετε με ένα χτυπητήρι μέχρι να γίνει ένας ομοιογενής χυλός. Απλώνετε τα δαμάσκηνα μέσα σε βουτυρωμένο σκεύος και τα περιχύνετε με τον χυλό. Ψήνετε το γλυκό στον φούρνο για 30-40 λεπτά περίπου. Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει λίγο και το πασπαλίζετε με τη ζάχαρη άχνη. Το σερβίρετε ζεστό μέσα από το σκεύος του.