Recipe Search ResultsΚλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα ψητή και απάκι
Ab logo
  • Κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα ψητή και απάκι

Κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα ψητή και απάκι

by AB FOODSTORIES

Difficulty

Easy

Duration

1'- 30'

Pricing

Low

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
Κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα ψητή και απάκι

Ingredients for 1 People

1 People
  • 6 φέτες ψωμί του τοστ πολύσπορο
  • 4 κ. σ. άλειμμα ψητής πιπεριάς
  • 200 γρ. γαλοπούλα ψητή, ξεψαχνισμένη, που περίσσεψε
  • 1 φινόκιο, σε μπαστουνάκια
  • 1 μήλο, σε λεπτά μπαστουνάκια
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 5 – 6 λεπτές φετούλες απάκι
  • 1 φλ. ανάμεικτη πράσινη σαλάτα
  • χυμός και ξύσμα απο1 λεμόνι

Start cooking

Φρυγανίζουμε το ψωμί και ψήνουμε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά το απάκι σε ένα σχαροτήγανο. Μαρινάρουμε το μήλο και το φινόκιο στον μισό χυμό λεμονιού και τον υπόλοιπο τον ρίχνουμε στην ανάμεικτη σαλάτα. Απλώνουμε σε μια φέτα ψωμί 1 κ. σ. άλειμμα πιπεριάς, από πάνω το μαριναρισμένο φινόκιο και το μήλο και τέλος την γαλοπούλα. Μοιράζουμε την ανάμεικτη σαλάτα και το απάκι. Καρφιτσώνουμε με μια οδοντογλυφίδα και σερβίρουμε κομμένο σε 4 τρίγωνα και συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Mediterranean
Classic
Everyday recipe
Lunch
Winter
Main courses
  • Κλαμπ σάντουιτς με γαλοπούλα ψητή και απάκι