Recipe Search ResultsΚοκκινιστά κεφτεδάκια με βασιλικό και ρύζι
Ab logo
  • Κοκκινιστά κεφτεδάκια με βασιλικό και ρύζι

Κοκκινιστά κεφτεδάκια με βασιλικό και ρύζι

"Τι θα μαγειρέψεις σήμερα, μαμά; Το #MadewithAB έχει την πιο γευστική απάντηση – ετοιμάζουμε κοκκινιστά κεφτεδάκια με βασιλικό και ρύζι!"
Κοκκινιστά κεφτεδάκια με βασιλικό και ρύζι
Easy
1'- 30'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 500 g μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος (για τα κεφτεδάκια)
  • 1/4 κούπες τριμμένη φρυγανιά (για τα κεφτεδάκια)
  • 2 κουτ. σούπας τριμμένο κεφαλοτύρι (για τα κεφτεδάκια)
  • 1/4 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή (για τα κεφτεδάκια)
  • αλάτι (για τα κεφτεδάκια)
  • πιπέρι (για τα κεφτεδάκια)
  • 200 g τοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
  • 2 τομάτα τριμμένη (για τη σάλτσα)
  • 10 φύλλα φρέσκος βασιλικός (για τη σάλτσα)
  • 1 σκελίδες σκόρδο (για τη σάλτσα)
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • τριμμένο κεφαλοτύρι (για το σερβίρισμα)
  • ρύζι πιλάφι (για το σερβίρισμα)
  • 500 g μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος (για τα κεφτεδάκια)
  • 1/4 κούπες τριμμένη φρυγανιά (για τα κεφτεδάκια)
  • 2 κουτ. σούπας τριμμένο κεφαλοτύρι (για τα κεφτεδάκια)
  • 1/4 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή (για τα κεφτεδάκια)
  • αλάτι (για τα κεφτεδάκια)
  • πιπέρι (για τα κεφτεδάκια)
  • 200 g τοματάκια κονκασέ ψιλοκομμένα (για τη σάλτσα)
  • 2 τομάτα τριμμένη (για τη σάλτσα)
  • 10 φύλλα φρέσκος βασιλικός (για τη σάλτσα)
  • 1 σκελίδες σκόρδο (για τη σάλτσα)
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • τριμμένο κεφαλοτύρι (για το σερβίρισμα)
  • ρύζι πιλάφι (για το σερβίρισμα)