Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
AverageDuration
>60'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 1 κιλό μοσχάρι
- γαρίφαλα
- πιπέρι
- Αλάτι
- ξυλάκι κανέλας
- 2 ψιλοκομμένα καρότα
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
- 2 πακέτα μακαρόνια Nο6
- 1 κούπα ελαιόλαδο
Shop this recipe
Essential ingredients
7074447
7064504
7064498
7063927
Load 4 more products
Start cooking
Kόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα με τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου. Mόλις ροδίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μιάμιση ώρα. Aφαιρούμε μόνο το κρέας από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στη σάλτσα άλλα 2 ποτήρια νερό, τα αφήνουμε να κοχλάσουν και βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για όσο χρόνο ορίζει η συσκευασία τους. Σερβίρουμε τα μακαρόνια ζεστά, προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο τριμμένο τυράκι. Σημείωση Για να γίνει το κρέας πιο μαλακό καλό θα ήταν πρώτα να το νεροβράσουμε για 20 περίπου λεπτά.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7074447
7064504
7064498
7063927
Load 4 more products