Recipe Search ResultsΚoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
Ab logo
  • Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

by Πηγή ΑΒ Μagazine

Difficulty

Average

Duration

>60'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

Ingredients for 4 People

4 People
  • 1 κιλό μοσχάρι  
  • γαρίφαλα
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • ξυλάκι κανέλας
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 2 πακέτα μακαρόνια Nο6
  • 1 κούπα ελαιόλαδο

Shop this recipe

Essential ingredients
  • Γαρύφαλλο Ολόκληρο 25gr
    This item is no longer available
  • Κανέλα Ολόκληρη 13g
    This item is no longer available
  • ΚΑΡΟΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
    This item is no longer available
  • Start cooking

    Kόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα με τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου. Mόλις ροδίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μιάμιση ώρα. Aφαιρούμε μόνο το κρέας από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στη σάλτσα άλλα 2 ποτήρια νερό, τα αφήνουμε να κοχλάσουν και βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για όσο χρόνο ορίζει η συσκευασία τους. Σερβίρουμε τα μακαρόνια ζεστά, προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο τριμμένο τυράκι.   Σημείωση Για να γίνει το κρέας πιο μαλακό καλό θα ήταν πρώτα να το νεροβράσουμε για 20 περίπου λεπτά.
    Rating
    Not rated yet
    Have you tried this recipe?
    Tell us how much you enjoyed it!
    Greek
    Classic
    Everyday recipe
    Lunch
    All seasons
    Main courses
    • Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

    Shop this recipe

    Essential ingredients
  • Γαρύφαλλο Ολόκληρο 25gr
    This item is no longer available
  • Κανέλα Ολόκληρη 13g
    This item is no longer available
  • ΚΑΡΟΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ
    This item is no longer available