facebook-pixel
Recipe Search ResultsΚoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
Ab logo
  • Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients forPeople

4 servings
  • 1 κιλό μοσχάρι  
  • 2 πακέτα μακαρόνια Nο6
  • 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • ξυλάκι κανέλας
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • γαρίφαλα
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχάρι  
  • 2 πακέτα μακαρόνια Nο6
  • 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • ξυλάκι κανέλας
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • γαρίφαλα
  • 1 κούπα ελαιόλαδο

Start cooking

Kόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα με τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου. Mόλις ροδίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μιάμιση ώρα. Aφαιρούμε μόνο το κρέας από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στη σάλτσα άλλα 2 ποτήρια νερό, τα αφήνουμε να κοχλάσουν και βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για όσο χρόνο ορίζει η συσκευασία τους. Σερβίρουμε τα μακαρόνια ζεστά, προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο τριμμένο τυράκι.   Σημείωση Για να γίνει το κρέας πιο μαλακό καλό θα ήταν πρώτα να το νεροβράσουμε για 20 περίπου λεπτά.

Rating

Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Main courses

Shop recipe for 4 servings

  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    This item is no longer available
    7064248
  • Κανέλα Ξύλο 50g
    This item is no longer available
    7474814
  • Μακαρόνια Σπαγγέτι Νο 6 500 gr
    This item is no longer available
    7083815