Recipe Search ResultsΚόκκινο ρολό, γεμιστό με κρέμα φέτας και ζαμπόν
Ab logo
  • Κόκκινο ρολό, γεμιστό με κρέμα φέτας και ζαμπόν

Κόκκινο ρολό, γεμιστό με κρέμα φέτας και ζαμπόν

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Κόκκινο ρολό, γεμιστό με κρέμα φέτας και ζαμπόν
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 500 γρ. φέτα σκληρή (για την κρέμα φέτας)
  • 150 γρ. γάλα
  • 4 αβγά (για το παντεσπάνι)
  • 50 γρ. πολύ ζεστό νερό (για το παντεσπάνι)
  • πιπέρι (για την κρέμα φέτας)
  • 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το παντεσπάνι)
  • 60 γρ. κορν φλάουρ (για το παντεσπάνι)
  • 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ (για το παντεσπάνι)
  • 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (για το παντεσπάνι)
  • 70 γρ. πελτέ τομάτας (για το παντεσπάνι)
  • 60 γρ. βούτυρο φρέσκο, λιωμένο (για το παντεσπάνι)
  • 200 γρ. ζαμπόν κομμένο λεπτές λωρίδες (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το παντεσπάνι)
  • 4 αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φετούλες (για τη γέμιση)
  • 4 φέτες μπέικον κομμένες καρεδάκια (για τη γέμιση)
  • 500 γρ. φέτα σκληρή (για την κρέμα φέτας)
  • 150 γρ. γάλα
  • 4 αβγά (για το παντεσπάνι)
  • 50 γρ. πολύ ζεστό νερό (για το παντεσπάνι)
  • πιπέρι (για την κρέμα φέτας)
  • 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το παντεσπάνι)
  • 60 γρ. κορν φλάουρ (για το παντεσπάνι)
  • 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ (για το παντεσπάνι)
  • 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (για το παντεσπάνι)
  • 70 γρ. πελτέ τομάτας (για το παντεσπάνι)
  • 60 γρ. βούτυρο φρέσκο, λιωμένο (για το παντεσπάνι)
  • 200 γρ. ζαμπόν κομμένο λεπτές λωρίδες (για τη γέμιση)
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το παντεσπάνι)
  • 4 αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φετούλες (για τη γέμιση)
  • 4 φέτες μπέικον κομμένες καρεδάκια (για τη γέμιση)