Κόκκινο ρολό, γεμιστό με κρέμα φέτας και ζαμπόν
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 500 γρ. φέτα σκληρή (για την κρέμα φέτας)
- 150 γρ. γάλα
- 4 αβγά (για το παντεσπάνι)
- 50 γρ. πολύ ζεστό νερό (για το παντεσπάνι)
- πιπέρι (για την κρέμα φέτας)
- 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το παντεσπάνι)
- 60 γρ. κορν φλάουρ (για το παντεσπάνι)
- 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ (για το παντεσπάνι)
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (για το παντεσπάνι)
- 70 γρ. πελτέ τομάτας (για το παντεσπάνι)
- 60 γρ. βούτυρο φρέσκο, λιωμένο (για το παντεσπάνι)
- 200 γρ. ζαμπόν κομμένο λεπτές λωρίδες (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το παντεσπάνι)
- 4 αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φετούλες (για τη γέμιση)
- 4 φέτες μπέικον κομμένες καρεδάκια (για τη γέμιση)
- 500 γρ. φέτα σκληρή (για την κρέμα φέτας)
- 150 γρ. γάλα
- 4 αβγά (για το παντεσπάνι)
- 50 γρ. πολύ ζεστό νερό (για το παντεσπάνι)
- πιπέρι (για την κρέμα φέτας)
- 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το παντεσπάνι)
- 60 γρ. κορν φλάουρ (για το παντεσπάνι)
- 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ (για το παντεσπάνι)
- 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι (για το παντεσπάνι)
- 70 γρ. πελτέ τομάτας (για το παντεσπάνι)
- 60 γρ. βούτυρο φρέσκο, λιωμένο (για το παντεσπάνι)
- 200 γρ. ζαμπόν κομμένο λεπτές λωρίδες (για τη γέμιση)
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το παντεσπάνι)
- 4 αγγουράκια τουρσί σε λεπτές φετούλες (για τη γέμιση)
- 4 φέτες μπέικον κομμένες καρεδάκια (για τη γέμιση)