Recipe Search ResultsΚόκκινο τζατζίκι με ψητά παντζάρια σαλάτα
Ab logo
  • Κόκκινο τζατζίκι με ψητά παντζάρια σαλάτα

Κόκκινο τζατζίκι με ψητά παντζάρια σαλάτα

by AB FOODSTORIES
Κόκκινο τζατζίκι με ψητά παντζάρια σαλάτα
Average
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένη
  • 1 κιλά παντζάρι, με το φύλλωμά του
  • 1 κ. σ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (Για το τζατζίκι)
  • 3 αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο (Για το τζατζίκι)
  • 1 κρέμα σκόρδου (Για το τζατζίκι)
  • το ζουμί από το ψήσιμο των παντζαριών (Για το τζατζίκι)
  • 3 ελαιόλαδο (Για το τζατζίκι)
  • αλάτι (Για το τζατζίκι)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το τζατζίκι)
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένη
  • 1 κιλά παντζάρι, με το φύλλωμά του
  • 1 κ. σ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (Για το τζατζίκι)
  • 3 αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο (Για το τζατζίκι)
  • 1 κρέμα σκόρδου (Για το τζατζίκι)
  • το ζουμί από το ψήσιμο των παντζαριών (Για το τζατζίκι)
  • 3 ελαιόλαδο (Για το τζατζίκι)
  • αλάτι (Για το τζατζίκι)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το τζατζίκι)