Κόκκινο τζατζίκι με ψητά παντζάρια σαλάτα
by AB FOODSTORIES

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 1 κιλά παντζάρι, με το φύλλωμά του
- 1 κ. σ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
- 200 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (Για το τζατζίκι)
- 3 αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο (Για το τζατζίκι)
- 1 κρέμα σκόρδου (Για το τζατζίκι)
- το ζουμί από το ψήσιμο των παντζαριών (Για το τζατζίκι)
- 3 ελαιόλαδο (Για το τζατζίκι)
- αλάτι (Για το τζατζίκι)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το τζατζίκι)
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένη
- 1 κιλά παντζάρι, με το φύλλωμά του
- 1 κ. σ. ξερή ρίγανη, τριμμένη
- 200 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (Για το τζατζίκι)
- 3 αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο (Για το τζατζίκι)
- 1 κρέμα σκόρδου (Για το τζατζίκι)
- το ζουμί από το ψήσιμο των παντζαριών (Για το τζατζίκι)
- 3 ελαιόλαδο (Για το τζατζίκι)
- αλάτι (Για το τζατζίκι)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για το τζατζίκι)