Κοκοράκια ατομικά γεμιστά
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- Αλάτι
- 150 γρ. βούτυρο (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια)
- από το ψήσιμο (για το μαρινάρισμα)
- 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαύρη (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια)
- 25 (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια) κρεμμυδάκια για στιφάδο
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- πορτοκάλι (για το μαρινάρισμα)
- 4 κoυταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί (για το ταψί)
- 20 κάστανα,βρασμένα, καθαρισμένα (για τη γέμιση)
- 20 (για τη γέμιση) δαμάσκηνα,δίχως τα κουκούτσια
- 1 μήλο τριμμένο στον τρίφτη (για τη γέμιση)
- 20 (για τη γέμιση) κύβοι από μπέικον
- 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη (για τη γέμιση)
- 1/2 κιλό κιμά βόειο (για τη γέμιση)
- 8 κοκοράκια,μικρά,καθαρισμένα, δίχως κόκκαλα
- αλάτι (για τη γέμιση)
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- Αλάτι
- 150 γρ. βούτυρο (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια)
- από το ψήσιμο (για το μαρινάρισμα)
- 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαύρη (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια)
- 25 (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια) κρεμμυδάκια για στιφάδο
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- πορτοκάλι (για το μαρινάρισμα)
- 4 κoυταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί (για το ταψί)
- 20 κάστανα,βρασμένα, καθαρισμένα (για τη γέμιση)
- 20 (για τη γέμιση) δαμάσκηνα,δίχως τα κουκούτσια
- 1 μήλο τριμμένο στον τρίφτη (για τη γέμιση)
- 20 (για τη γέμιση) κύβοι από μπέικον