Recipe Search ResultsΚοκοράκια ατομικά γεμιστά
Ab logo
  • Κοκοράκια ατομικά γεμιστά

Κοκοράκια ατομικά γεμιστά

by Βίκυ Σμυρλή
Κοκοράκια ατομικά γεμιστά
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
8 servings
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • Αλάτι
  • 150 γρ. βούτυρο (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια)
  • από το ψήσιμο (για το μαρινάρισμα)
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαύρη (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια)
  • 25 (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια) κρεμμυδάκια για στιφάδο
  • Πιπέρι (Για τη γέμιση)
  • πορτοκάλι (για το μαρινάρισμα)
  • 4 κoυταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί (για το ταψί)
  • 20 κάστανα,βρασμένα, καθαρισμένα (για τη γέμιση)
  • 20 (για τη γέμιση) δαμάσκηνα,δίχως τα κουκούτσια
  • 1 μήλο τριμμένο στον τρίφτη (για τη γέμιση)
  • 20 (για τη γέμιση) κύβοι από μπέικον
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη (για τη γέμιση)
  • 1/2 κιλό κιμά βόειο (για τη γέμιση)
  • 8 κοκοράκια,μικρά,καθαρισμένα, δίχως κόκκαλα
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • Αλάτι
  • 150 γρ. βούτυρο (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια)
  • από το ψήσιμο (για το μαρινάρισμα)
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη μαύρη (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια)
  • 25 (για το συνοδευτικό, τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια) κρεμμυδάκια για στιφάδο
  • Πιπέρι (Για τη γέμιση)
  • πορτοκάλι (για το μαρινάρισμα)
  • 4 κoυταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί (για το ταψί)
  • 20 κάστανα,βρασμένα, καθαρισμένα (για τη γέμιση)
  • 20 (για τη γέμιση) δαμάσκηνα,δίχως τα κουκούτσια
  • 1 μήλο τριμμένο στον τρίφτη (για τη γέμιση)
  • 20 (για τη γέμιση) κύβοι από μπέικον