Κοκτέιλ ροδάκινων με σορμπέ ροδάκινου
by Σιμόνη Καφίρη

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 2 λευκόσαρκο ροδάκινο
- 4 φρέσκα βερίκοκα
- 1 νεκταρίνι
- 2 γιαρμάδες
- 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο
- 100 γρ. καθαρισμένα ώριμα λευκόσαρκα ροδάκινα ή γιαρμάδες (για το σορμπέ)
- 1 κουταλιά μέλι
- 3 κουταλιές γλυκό κρασί Λήμνου ή Σάμου
- 90 γρ. ζάχαρη (για το σορμπέ)
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού (για το σορμπέ)
- 1/2 ποτήρι νερό (για το σορμπέ)
- παπαρουνόσπορους ή τριμμένα φιστίκια Αιγίνης (για πασπάλισμα)
- 2 λευκόσαρκο ροδάκινο
- 4 φρέσκα βερίκοκα
- 1 νεκταρίνι
- 2 γιαρμάδες
- 1 κουταλιά βούτυρο φρέσκο
- 100 γρ. καθαρισμένα ώριμα λευκόσαρκα ροδάκινα ή γιαρμάδες (για το σορμπέ)
- 1 κουταλιά μέλι
- 3 κουταλιές γλυκό κρασί Λήμνου ή Σάμου
- 90 γρ. ζάχαρη (για το σορμπέ)
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού (για το σορμπέ)
- 1/2 ποτήρι νερό (για το σορμπέ)
- παπαρουνόσπορους ή τριμμένα φιστίκια Αιγίνης (για πασπάλισμα)