Κολιοί με αρακά και άνηθο
by Μυρσίνη Λαμπράκη
Difficulty
AverageDuration
31'- 60'Pricing
MediumRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Main courses
Shop this recipe

Ingredients for 4 People
- 6 κολιούς
- Αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 λεμόνι (ξύσμα)
- 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 πακέτο αρακά κατεψυγμένο
- 4 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- πιπέρι
Shop this recipe
Essential ingredients
7062945
7062945
This item is no longer available
7068213
7064310
Load 4 more products
Start cooking
Καθαρίζετε τα ψάρια (ή ακόμα καλύτερα ζητήστε από τον ιχθυοπώλη να σας τα φιλετάρει). Τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και σκορπάτε τριγύρω τον αρακά με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Σε βάζο που κλείνει καλά, ρίχνετε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνετε και ανακινείτε καλά. Περιχύνετε το φαγητό και το βάζετε στο κέντρο του φούρνου. Ανάβετε το γκριλ στους 180οC και ψήνετε για 20-25 λεπτά.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek Traditional
Classic
Everyday recipe
Lunch
Summer,Autumn
Main courses
Shop this recipe
Essential ingredients
7062945
7062945
This item is no longer available
7068213
7064310
Load 4 more products