Recipe Search ResultsΚολιοί με αρακά και άνηθο
Ab logo
  • Κολιοί με αρακά και άνηθο

Κολιοί με αρακά και άνηθο

by Μυρσίνη Λαμπράκη

Difficulty

Average

Duration

31'- 60'

Pricing

Medium

Rating

Not rated yet
Classic
Everyday recipe
Main courses
Κολιοί με αρακά και άνηθο

Ingredients for 4 People

4 People
  • 6 κολιούς
  • Αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/2 λεμόνι (ξύσμα)
  • 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα πικάντικη
  • 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 πακέτο αρακά κατεψυγμένο
  • 4 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • πιπέρι

Shop this recipe

Essential ingredients
  • Άνιθος Τεμάχιο Ελληνικός
    This item is no longer available
    7064310
  • Start cooking

    Καθαρίζετε τα ψάρια (ή ακόμα καλύτερα ζητήστε από τον ιχθυοπώλη να σας τα φιλετάρει). Τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και σκορπάτε τριγύρω τον αρακά με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Σε βάζο που κλείνει καλά, ρίχνετε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνετε και ανακινείτε καλά. Περιχύνετε το φαγητό και το βάζετε στο κέντρο του φούρνου. Ανάβετε το γκριλ στους 180οC και ψήνετε για 20-25 λεπτά.


    Rating
    Not rated yet
    Have you tried this recipe?
    Tell us how much you enjoyed it!
    Greek Traditional
    Classic
    Everyday recipe
    Lunch
    Summer,Autumn
    Main courses
    • Κολιοί με αρακά και άνηθο

    Shop this recipe

    Essential ingredients
  • Άνιθος Τεμάχιο Ελληνικός
    This item is no longer available
    7064310