Start cooking
Οδηγίες για τα κολοκυθάκια:1. Κόβουμε στη μέση κατά μήκος τα κολοκυθάκια (κρατώντας τις άκρες τους), αφαιρούμε το εσωτερικό τους με ένα μυτερό κουταλάκι και το φυλάμε για άλλη χρήση.2. Τα τοποθετούμε δίπλα-δίπλα σε ένα μεγάλο ταψί, με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω και το αφήνουμε στην άκρη.3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε τον κιμά και ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα, «σπάμε» γρήγορα το κρέας ώστε να μείνουν μικρά κομμάτια.4. Όταν φύγει το ροζ χρώμα από το κρέας (περίπου στα 2’), ρίχνουμε την τομάτα και τον πελτέ και ανακατεύουμε καλά. 5. Όταν πάρει βράση ρίχνουμε τον μαϊντανό, την πάπρικα, το αλάτι, τη ζάχαρη, το θυμάρι και το πιπέρι σε ένα μπολ, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι. Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να πήξει η σάλτσα για περίπου 10’, για να γίνει στεγνή. 6. Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα μπαλσάμικου.7. Γεμίζουμε τα κολοκυθάκια στο ταψί με την σάλτσα κιμά, πατώντας τη γέμιση για να γίνει επίπεδη.8. Σε ένα μπολ χτυπάμε το γιαούρτι, τα αβγά και 100g κασέρι, περιχύνουμε το μίγμα πάνω στα κολοκυθάκια και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.9. Ψήνουμε για 15’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC στον αέρα, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 160οC και συνεχίζουμε για άλλα 25’ ή μέχρι να ροδίσει το φαγητό. Εάν χρειαστεί στο ενδιάμεσο γυρνάμε το ταψί για να πάρει ομοιόμορφο χρώμα σε όλες τις πλευρές.