Κολοκυθάκια, μελιτζάνες, γλυκοπατάτες και πιπεριές στον φούρνο, με κλαράκια από θυμάρι και δεντρολίβανο
by #MadeWithAB
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΙΑΤΑ

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 g κολοκυθάκια μικρά, πλυμένα και κομμένα στα 4, σε μπαστουνάκια στενόμακρα
- 600 g γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 600 g μελιτζάνες τσακώνικες, σε μικρά κομμάτια, ξεπικρισμένες (αλατισμένες στο σουρωτήρι για 30 λεπτά )
- 500 g διάφορες πιπεριές, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
- 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φετούλες
- 1 κ. σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 120 ml ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 κλαράκια θυμάρι
- 500 g κολοκυθάκια μικρά, πλυμένα και κομμένα στα 4, σε μπαστουνάκια στενόμακρα
- 600 g γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 600 g μελιτζάνες τσακώνικες, σε μικρά κομμάτια, ξεπικρισμένες (αλατισμένες στο σουρωτήρι για 30 λεπτά )
- 500 g διάφορες πιπεριές, κομμένες σε μέτρια κομμάτια
- 3 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φετούλες
- 1 κ. σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- 120 ml ελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 6 κλαράκια θυμάρι