Κολοκύθες γεμιστές με άγριο ρύζι, αποξηραμένα φρούτα και «κιμά» φακής
by AB Foodstories

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 6 servings
- 1 μεγάλη κίτρινη κολοκύθα ή 3 μικρές
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο + 2 κ.σ. vegan βούτυρο NATURLI BIO
- 1 κόκκινο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο, αποφλοιωμένες και θρυμματισμένες ή ψιλοκομμένες
- 100 γρ. φακές βιολογικές BIOVITA
- 1/2 φλ. άγριο ρύζι
- 100 γρ. φρέσκα κράνμπερις ή 1/2 φλ. αποξηραμένα
- 2 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο (τα φύλλα), ψιλοκομμένα
- 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι (τα φύλλα)
- 2 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο
- 1/2 μοσχοκάρυδο
- 150 ml κόκκινο κρασί
- 300 ml ζωμός λαχανικών
- 80 γρ. φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγη βιολογική κανέλα GREENBAY, τριμμένη
- κλαδάκια φρέσκων μυρωδικών και σπόροι ροδιού, για σερβίρισμα (προαιρετικά)
- 1 μεγάλη κίτρινη κολοκύθα ή 3 μικρές
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο + 2 κ.σ. vegan βούτυρο NATURLI BIO
- 1 κόκκινο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο, αποφλοιωμένες και θρυμματισμένες ή ψιλοκομμένες
- 100 γρ. φακές βιολογικές BIOVITA
- 1/2 φλ. άγριο ρύζι
- 100 γρ. φρέσκα κράνμπερις ή 1/2 φλ. αποξηραμένα
- 2 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο (τα φύλλα), ψιλοκομμένα
- 2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι (τα φύλλα)
- 2 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο
- 1/2 μοσχοκάρυδο
- 150 ml κόκκινο κρασί
- 300 ml ζωμός λαχανικών
- 80 γρ. φρέσκο σπανάκι, ψιλοκομμένο
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα