Κολοκυθόπιτα με ρύζι και μυρωδικά χωρίς φύλλο
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα φρέσκο
- μπόλικο βασιλικό και δυόσμο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό τομάτας (για τη σάλτσα)
- 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 20 τοματάκια κομμένα στα δύο (για τη σάλτσα)
- μοσχοκάρυδο
- 1 ματσάκι από δυόσμο και βασιλικό ψιλοκομμένα
- 3 αβγά
- 350 γρ. ρύζι καρολίνα
- Αλάτι
- 3 κουταλιές της σούπας γραβιέρα τριμμένη
- 3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 μεγάλα κρεμμύδια πολτοποιημένα
- 4 μεγάλα κολοκύθια ψιλοτριμμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα φρέσκο
- μπόλικο βασιλικό και δυόσμο (για τη σάλτσα)
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό τομάτας (για τη σάλτσα)
- 3 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί (για τη σάλτσα)
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 20 τοματάκια κομμένα στα δύο (για τη σάλτσα)
- μοσχοκάρυδο
- 1 ματσάκι από δυόσμο και βασιλικό ψιλοκομμένα
- 3 αβγά
- 350 γρ. ρύζι καρολίνα
- Αλάτι
- 3 κουταλιές της σούπας γραβιέρα τριμμένη
- 3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
- 3 μεγάλα κρεμμύδια πολτοποιημένα
- 4 μεγάλα κολοκύθια ψιλοτριμμένα