Recipe Search ResultsΚότα γεμιστή με κάστανα και μήλα
Ab logo
  • Κότα γεμιστή με κάστανα και μήλα

Κότα γεμιστή με κάστανα και μήλα

by AB FOODSTORIES
Κότα γεμιστή με κάστανα και μήλα
Average
>60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
6 servings
  • 6 -8 δαμάσκηνα, μουλιασμένα σε κονιάκ (χωρίς κουκούτσια)
  • 2 μήλα, καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες (χωρίς τα κουκούτσια)
  • 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ( ή κοτόπουλου από μπούτι)
  • 1 κότα περίπου 2 κιλά
  • 6 -8 κάστανα, κομμένα στην μέση
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1 κ. σ. βούτυρο
  • 2 -3 αστεροειδείς γλυκάνισοι
  • 6 φέτες μπέικον
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 200 ml μοσχάτο γλυκό κρασί
  • 6 -8 δαμάσκηνα, μουλιασμένα σε κονιάκ (χωρίς κουκούτσια)
  • 2 μήλα, καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες (χωρίς τα κουκούτσια)
  • 200 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ( ή κοτόπουλου από μπούτι)
  • 1 κότα περίπου 2 κιλά
  • 6 -8 κάστανα, κομμένα στην μέση
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1 κ. σ. βούτυρο
  • 2 -3 αστεροειδείς γλυκάνισοι
  • 6 φέτες μπέικον
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 200 ml μοσχάτο γλυκό κρασί