Κοτόπουλο Τεριγιάκι με Μανιτάρια και Σουσάμι
by Flavour Factory

Average
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 350 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κύβους
- 400 γρ. σως τεριγιάκι Blue Dragon
- 400 γρ. νουντλς ρυζιού μουλιασμένα ή ρύζι μπασμάτι βρασμένο
- 2 κουταλιές σούπας σησαμέλαιο Blue Dragon
- 1 κουταλιά σούπας σκούρη σως σόγιας Blue Dragon
- 5 φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές σούπας σουσάμι
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- φυτικό λάδι για το σοτάρισμα
- 350 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κύβους
- 400 γρ. σως τεριγιάκι Blue Dragon
- 400 γρ. νουντλς ρυζιού μουλιασμένα ή ρύζι μπασμάτι βρασμένο
- 2 κουταλιές σούπας σησαμέλαιο Blue Dragon
- 1 κουταλιά σούπας σκούρη σως σόγιας Blue Dragon
- 5 φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές σούπας σουσάμι
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
- 2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- φυτικό λάδι για το σοτάρισμα