Κοτόπουλο με κάρυ και γάλα καρύδας
by Σιμόνη Καφίρη

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 στήθοι κοτόπουλου φιλεταρισμένα και κομμένα σε μικρούς κύβους
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 φλιτζάνι ανανά κονσέρβας, σε κύβους
- 1 κουταλιά κάρυ
- 2 κουταλιές αραβοσιτέλαιο
- τζίντζερ
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας (400ml)
- Αλάτι
- πιπέρι
- καρύδα για πασπάλισμα
- ρύζι μπασμάτι ή άλλο ινδικό ρύζι βρασμένο
- 2 μεγάλες φρέσκιες καρύδες (θα χρειαστούν για το σερβίρισμα του φαγητού)
- 4 στήθοι κοτόπουλου φιλεταρισμένα και κομμένα σε μικρούς κύβους
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 φλιτζάνι ανανά κονσέρβας, σε κύβους
- 1 κουταλιά κάρυ
- 2 κουταλιές αραβοσιτέλαιο
- τζίντζερ
- 1 κονσέρβα γάλα καρύδας (400ml)
- Αλάτι
- πιπέρι
- καρύδα για πασπάλισμα
- ρύζι μπασμάτι ή άλλο ινδικό ρύζι βρασμένο
- 2 μεγάλες φρέσκιες καρύδες (θα χρειαστούν για το σερβίρισμα του φαγητού)