Κοτόπουλο σχάρας με πικάντικο γλάσο
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 (ανοιγμένο στα δύο και ελαφρώς χτυπημένο ίσα να σπάσουν τα κοκαλάκια της πλάτης) ή στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κομμάτια κοτόπουλα
- 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
- θυμάρι
- 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα με κόκκους
- Αλάτι
- λίγο φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
- 1 κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
- 1/2 (χυμός για το γλάσο) λεμόνι
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 (ανοιγμένο στα δύο και ελαφρώς χτυπημένο ίσα να σπάσουν τα κοκαλάκια της πλάτης) ή στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κομμάτια κοτόπουλα
- 1 μεγάλο λεμόνι (χυμό)
- θυμάρι
- 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα με κόκκους
- Αλάτι
- λίγο φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη
- 1 κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη
- 1 κουταλιά της σούπας σόγια σος
- 1/2 (χυμός για το γλάσο) λεμόνι