Σαλάτα με μαριναρισμένες φακές και κολοκυθάκια
Hard, >60'
Παίρνετε τα κοτόπουλα και τα πλένετε πολύ καλά. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, το αλάτι και τα μαρινάρετε για μία ώρα περίπου. Στο μεταξύ ανάβετε τα κάρβουνα. Σε ένα δεύτερο μπολ προσθέτετε τη μουστάρδα, το σκόρδο πολτοποιημένο, το τζίντζερ, τη σόγια σος, τη μαύρη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού. Τα ανακατεύετε πολύ καλά έτσι ώστε να δέσουν τα υλικά μεταξύ τους. Τοποθετείτε τα κοτόπουλα ξαπλωτά στη σχάρα. Όση ώρα ψήνονται τα περνάτε απαλά με τη πικάντικη σάλτσα για να κάνουν την τραγανή κρούστα.