Start cooking
Ανακατεύετε το ελαιόλαδο με την μουστάρδα, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο. Απλώνετε το μίγμα με ένα πινέλο σε όλο το κοτόπουλο (και στην κοιλιά). Βάζετε το κοτόπουλο στο ταψί μαζί με τα λεμόνια κονφί, ένα ποτήρι νερό και το κρασί. Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 1 ½ ώρα. Ξεσκεπάζετε το κοτόπουλο και το αλείφετε με τα υγρά του ταψιού. Ανεβάζετε την θερμοκρασία και το ψήνετε για 10 – 15 λεπτά ακόμη μέχρι να ροδίσει.Για τα λεμόνια κονφίΧαράζετε τα λεμόνια στα τέσσερα καθέτως σε όλο το μήκος τους. Γεμίζετε τα λεμόνια με αλάτι θαλασσινό και τα βάζετε σε αποστειρωμένο βάζο. Όταν το βάζο γεμίσει, ρίχνετε χυμό λεμονιού τόσο όσο να καλύπτει όλα τα λεμόνια και το αλάτι. Σφραγίζετε το βάζο και αποθηκεύετε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για τουλάχιστον 3 μήνες. Πριν τα χρησιμοποιήσετε, τα ξεπλένετε καλά με κρύο νερό.