Κρέμα πορτοκαλιού σε βάζο
by Πηγή ΑΒ Μagazine
Difficulty
EasyDuration
31'- 60'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Desserts

Ingredients for 4 People
Start cooking
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το χυμό, το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα. Τοποθετούμε στη φωτιά και μόλις λιώσει το βούτυρο, αδειάζουμε το μίγμα μέσα στα αβγά, τα οποία προηγουμένως έχουμε χτυπήσει ελαφρά. Επαναφέρουμε το μίγμα στην κατσαρόλα και το βάζουμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου η κρέμα δέσει. Αδειάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Διατηρούμε στο ψυγείο για 1 μήνα. Την κρέμα αυτή τη χρησιμοποιούμε ως συνοδευτικό για μπισκότα, επικάλυψη για κέικ κ.λπ.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
International
Classic
Everyday recipe
Dessert
All seasons
Desserts