Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και ρίχνουμε το μίγμα μέσα στο γάλα. Το τοποθετούμε στη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς και πριν αρχίσει να βράζει, δηλαδή στους 84οC, κατεβάζουμε από τη φωτιά και αλλάζουμε σκεύος. Χωρίζουμε αυτό το μίγμα σε δύο ίσα μέρη και ρίχνουμε στο ένα μέρος τα 3 φύλλα ζελατίνας, αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό και τον καφέ που έχουμε διαλύσει στο ζεστό νερό. Στο άλλο μέρος, ρίχνουμε το ένα φύλλο ζελατίνας μαζί με τη λιωμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε σταδιακά τις δύο κρέμες κι όταν αρχίσουν να πήζουν, προσθέτουμε από 150 γρ. παχύρρευστης κρέμας γάλακτος και ανακατεύουμε απαλά. Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια εναλλάξ. Δηλαδή, βάζουμε μία στρώση σοκολάτας, αφήνουμε ελαφρώς να σταθεροποιηθεί και με πολλή προσοχή καλύπτουμε με μία στρώση καφέ. Ενδιάμεσα στις στρώσεις, στο κέντρο ρίχνουμε το τριμμένο φουντούκι, χωρίς να ακουμπάει στα τοιχώματα του ποτηριού. Γαρνίρουμε με φύλλα σοκολάτας.