Κρεμμυδοκαλτσούνια με φέτα
by Πηγή ΑΒ Μagazine

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 κιλό αλεύρι μαλακό
- 4 κουταλιές σούπας ρακή ή γκράπα
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 ποτήρια χλιαρό νερό
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 αβγών για το άλειμμα
- σουσάμι για το πασπάλισμα
- 2 κιλά σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 3 ματσάκια δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1,5 κιλά φέτα
- 4 κουταλιές σούπας αλεύρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)
- 1 κιλό αλεύρι μαλακό
- 4 κουταλιές σούπας ρακή ή γκράπα
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 ποτήρια χλιαρό νερό
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 2 αβγών για το άλειμμα
- σουσάμι για το πασπάλισμα
- 2 κιλά σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 3 ματσάκια δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1,5 κιλά φέτα
- 4 κουταλιές σούπας αλεύρι (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- Πιπέρι (Για τη γέμιση)