Recipe Search ResultsΚρεμμυδοκαλτσούνια με φέτα
Ab logo
  • Κρεμμυδοκαλτσούνια με φέτα

Κρεμμυδοκαλτσούνια με φέτα

by Πηγή ΑΒ Μagazine
Κρεμμυδοκαλτσούνια με φέτα
Average
31'- 60'
0/5
Medium

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 1 κιλό αλεύρι μαλακό
  • 4 κουταλιές σούπας ρακή ή γκράπα
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια χλιαρό νερό
  • 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 2 αβγών για το άλειμμα
  • σουσάμι για το πασπάλισμα
  • 2 κιλά σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 3 ματσάκια δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1,5 κιλά φέτα
  • 4 κουταλιές σούπας αλεύρι (για τη γέμιση)
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • Πιπέρι (Για τη γέμιση)
  • 1 κιλό αλεύρι μαλακό
  • 4 κουταλιές σούπας ρακή ή γκράπα
  • 4 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 ποτήρια χλιαρό νερό
  • 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
  • 2 αβγών για το άλειμμα
  • σουσάμι για το πασπάλισμα
  • 2 κιλά σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
  • 3 ματσάκια δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1,5 κιλά φέτα
  • 4 κουταλιές σούπας αλεύρι (για τη γέμιση)
  • αλάτι (για τη γέμιση)
  • Πιπέρι (Για τη γέμιση)