Κρητική παντζαροσαλάτα με ξινομυζήθρα και dressing γιαουρτιού με καρύδια
by Akis Petretzikis

Easy
1'- 30'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 500 γρ. βρασμένα παντζάρια
- 150 γρ. ξινομυζήθρα
- 100 g γιαούρτι (απλό, όχι στραγγιστό)
- 200 ml χυμοί πορτοκαλιών
- 40 ml ελαιόλαδο
- 25 ml μπαλσάμικο λευκό
- 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ φρεσκοτριμμένο
- αλάτι
- λευκό πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 100 g φέτα σε κύβους (για το σερβίρισμα)
- 50 g καρύδια (για το σερβίρισμα)
- μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου (για το σερβίρισμα)
- 500 γρ. βρασμένα παντζάρια
- 150 γρ. ξινομυζήθρα
- 100 g γιαούρτι (απλό, όχι στραγγιστό)
- 200 ml χυμοί πορτοκαλιών
- 40 ml ελαιόλαδο
- 25 ml μπαλσάμικο λευκό
- 1 κουτ. γλυκού τζίντζερ φρεσκοτριμμένο
- αλάτι
- λευκό πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 100 g φέτα σε κύβους (για το σερβίρισμα)
- 50 g καρύδια (για το σερβίρισμα)
- μερικά φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου (για το σερβίρισμα)