Κροκέτες παρμεζάνας
by AB FOODSTORIES

Hard
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 1 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
- 3 ασπράδια αυγών
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 3 κρόκοι αυγών
- 400 ml γάλα
- 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 70 γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη)
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 1 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
- 3 ασπράδια αυγών
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- αλάτι
- 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 150 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 3 κρόκοι αυγών
- 400 ml γάλα
- 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 70 γρ. βούτυρο (ή μαργαρίνη)