Κροστίνι με καπνιστό σολομό και αρωματική κρέμα τυριού
by AB FOODSTORIES

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 1 serving
- 180 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
- 8 φέτες από λευκή μπαγκέτα, κομμένες διαγώνια
- 3 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 8 φέτες καπνιστού σολομού (περίπου 150 - 160 γρ. συνολικά)
- 1 - 2 κ.γ. κάππαρη
- 1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 λεμόνι, πλυμένο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- λίγο σουμάκι (μπαχαρικό με ξινούτσικη γεύση)
- 180 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
- 8 φέτες από λευκή μπαγκέτα, κομμένες διαγώνια
- 3 κ.σ. άνηθος, ψιλοκομμένος
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- χυμός και ξύσμα από 1 λεμόνι
- 8 φέτες καπνιστού σολομού (περίπου 150 - 160 γρ. συνολικά)
- 1 - 2 κ.γ. κάππαρη
- 1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 λεμόνι, πλυμένο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- λίγο σουμάκι (μπαχαρικό με ξινούτσικη γεύση)