Κροστίνι με συκωτάκια κοτόπουλου και ραντίτσιο κόκκινο
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 3 servings
- 1/2 κιλό συκωτάκι από κοτόπουλο
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 2 κουταλιές της σούπας πετιμέζι από ρόδι
- 3 σταγόνες λεμόνι
- κύμινο
- Αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τα κροστίνι)
- 1 μέτρια γαλλική μπαγκέτα (για τα κροστίνι)
- 1 μικρό κεφάλι ραντίτσιο (για τα κροστίνι)
- 1/2 κιλό συκωτάκι από κοτόπουλο
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 2 κουταλιές της σούπας πετιμέζι από ρόδι
- 3 σταγόνες λεμόνι
- κύμινο
- Αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (για τα κροστίνι)
- 1 μέτρια γαλλική μπαγκέτα (για τα κροστίνι)
- 1 μικρό κεφάλι ραντίτσιο (για τα κροστίνι)