Κρουτόν με αντσούγιες και γαρίδες
by Σιμόνη Καφίρη

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1/2 κεφάλι σκόρδο
- 100 γρ. βούτυρο αλμυρό
- 45 γρ. αντσούγιες φιλέτο
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1 κουταλάκι μαντζουράνα
- 1 κουτ. Γλυκού θυμάρι
- 2 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιά ελαιόλαδο
- Νο 2 ή 3 γαρίδα
- 1 μαύρη μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1/2 κεφάλι σκόρδο
- 100 γρ. βούτυρο αλμυρό
- 45 γρ. αντσούγιες φιλέτο
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1 κουταλάκι μαντζουράνα
- 1 κουτ. Γλυκού θυμάρι
- 2 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιά ελαιόλαδο
- Νο 2 ή 3 γαρίδα
- 1 μαύρη μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές φέτες