PT15M6 Peoplehttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/hfb/h3d/8909327466526.jpg?buildNumber=4 κουταλιές της σούπας βούτυρο1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια1 μεγάλο κρεμμύδι λεπτοκομμένο80 γρ ελιές Καλαμών στραγγισμένες σε ροδέλες6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (για το dressing)2 κουτ. σούπας ξίδι από λευκό κρασί (για το dressing)1 κουτ. γλυκού μπούκοβο (για το dressing)λίγο σουσάμι (για το dressing)λίγη ρίγανη ξερή (για το dressing)2 κουτ. γλυκού βασιλικός (για το dressing)2 σκελίδες σκόρδου (για το dressing)1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού (για το dressing)2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το dressing)1 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα τριμμένη4 φέτες προσούτο ή χοιρομέρι1/3 φλιτζάνι άσπρο κρασί ξηρό4 φέτες γαλοπούλας από στήθος1 μεγάλη πράσινη πιπεριά σε κυβάκια1 μεγάλο αγγούρι σε κυβάκια2 μέτρια κολοκυθάκια σε κυβάκια 400 γρ τοματίνια κομμένα στη μέση 500 γρ σπαγγέτι ΑΒ σπασμένα σε κομμάτια1/4 κούπας παρμεζάνα τριμμένη (για το dressing)