Start cooking
Αφαιρούμε το κοτσάνι από το λάχανο και το ζεματίζουμε για 5 λεπτά. Το σουρώνουμε και το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι ελαφρώς για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε την ντομάτα, τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, 600 ml ζεστό νερό και το κομμένο λάχανο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά. Προσθέτουμε το ρύζι, την πάπρικα και 150 ml ζεστό νερό. Ανακατεύουμε με κουτάλα, συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15 λεπτά ακόμα, έως ότου φουσκώσει το ρύζι και δέσει η σάλτσα. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε για λίγο το φαγητό να σταθεί και σερβίρουμε.