Λαγός ή κουνέλι με θυμάρι και κονιάκ στη γάστρα
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 2 servings
- 1 μεγάλος λαγός ή κουνέλι ολόκληρο
- 4 κομμάτια θυμάρι (κατά προτίμηση ολόκληρα ανθισμένα κλαδιά)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κονιάκ
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μέτρια γεμάτο πιπέρι
- Αλάτι
- 10 μικρά κρεμμυδάκια ολόκληρα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
- 3 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο
- 1 κ.σούπας μέλι
- 1 φλούδα πορτοκαλιού
- 2 γαρύφαλλα
- 5 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 μεγάλος λαγός ή κουνέλι ολόκληρο
- 4 κομμάτια θυμάρι (κατά προτίμηση ολόκληρα ανθισμένα κλαδιά)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κονιάκ
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μέτρια γεμάτο πιπέρι
- Αλάτι
- 10 μικρά κρεμμυδάκια ολόκληρα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
- 3 κουταλιές της σούπας μηλόξιδο
- 1 κ.σούπας μέλι
- 1 φλούδα πορτοκαλιού
- 2 γαρύφαλλα
- 5 κ. σούπας ελαιόλαδο