Λαλάγγια
by #MadeWithAB
Είναι οι τηγανίτες της Μάνης, μία ακόμη ζωντανή παράδοση για την περιοχή της Μεσσηνίας, που μαγειρεύονται ακόμη και σήμερα ειδικά κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και όλων των θρησκευτικών γιορτών.

Easy
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 10 g. ξηρή μαγιά
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. αλάτι
- 4 κ. σ. σουσάμι
- 1 κ. γ. γαρύφαλο, σκόνη
- 1 κ. γ. κανέλα, σκόνη
- χλιαρό νερό (όσο χρειαστεί)
- ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)
- 10 g. ξηρή μαγιά
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. αλάτι
- 4 κ. σ. σουσάμι
- 1 κ. γ. γαρύφαλο, σκόνη
- 1 κ. γ. κανέλα, σκόνη
- χλιαρό νερό (όσο χρειαστεί)
- ελαιόλαδο (για το τηγάνισμα)