Start cooking
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC 2. Ξεπλένουμε τα λαβράκια κάτω από άφθονο τρεχούμενο νερό. 3. Αφαιρούμε από τις τομάτες τη φλούδα, τους σπόρους και τις ψιλοκόβουμε. 4. Σε ένα μπολ, αναμειγνύουμε τις τομάτες, τις ελιές, την κάπαρη, τα παξιμάδια, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο. 5. Με αυτό το μείγμα γεμίζουμε τα λαβράκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. 6. Ανακατεύουμε τον τοματοχυμό, το ελαιόλαδο, τον χυμό του λεμονιού, τον μαϊντανό, τον άνηθο, προσθέτουμε αλατοπίπερο και περιχύνουμε τα λαβράκια. 7. Ψήνουμε στον φούρνο 45’ στους 180οC και σερβίρουμε.