Λαβράκι γεμιστό στη σχάρα
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
1'- 30'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 3 λαβράκια μέτρια σε μέγεθος
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια (για τη γέμιση)
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες (για τη γέμιση)
- 1 μικρό βολβό φινόκιο ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο φρέσκο (για τη γέμιση)
- 4 κουταλιές της σούπας ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί (για τη γέμιση)
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα (για τη γέμιση)
- 3 κλαδάκια δενδρολίβανο (για τη γέμιση)
- 3 λαβράκια μέτρια σε μέγεθος
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια (για τη γέμιση)
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες (για τη γέμιση)
- 1 μικρό βολβό φινόκιο ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)
- 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο φρέσκο (για τη γέμιση)
- 4 κουταλιές της σούπας ψίχα από μπαγιάτικο ψωμί (για τη γέμιση)
- 3 κουταλιές της σούπας γάλα (για τη γέμιση)
- 3 κλαδάκια δενδρολίβανο (για τη γέμιση)