Start cooking
1. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε τα λαχανικά με το ελαιόλαδο για 3-4’. 2. Προσθέτουμε το κριθαράκι και σωτάρουμε για 1-2’, προσθέτουμε τον τοματοπελτέ, το θυμάρι, τις τομάτες και αλατοπίπερο. 3. Ξεκινάμε να προσθέτουμε σταδιακά τον ζωμό, σε μικρές ποσότητες ανακατεύοντας τακτικά. 4. Μόλις προσθέσουμε και την τελευταία ποσότητα από τον ζωμό, προσθέτουμε τα φιλέτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μετά από 3-4’ αποσύρουμε. 5. Τέλος, προσθέτουμε το βούτυρο και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.