Λαβράκι στον ατμό με σάλτσα τζίντζερ
by Μυρσίνη Λαμπράκη

Average
31'- 60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 μέτριο καρότο
- 1 κλαδάκι σέλινο
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά
- 1 μικρή πράσινη πιπεριά
- 4 μικρά ολόκληρα λαβράκια
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 2 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαφριά σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 2 κουταλιές της σούπας ξηρό άσπρο κρασί (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 2 κουταλιές του γλυκού κορνφλάουρ (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 3 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 1 μέτριο καρότο
- 1 κλαδάκι σέλινο
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά
- 1 μικρή πράσινη πιπεριά
- 4 μικρά ολόκληρα λαβράκια
- 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο φρέσκο τζίντζερ (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 2 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαφριά σάλτσα σόγιας (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 2 κουταλιές της σούπας ξηρό άσπρο κρασί (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 1 φλιτζάνι τσαγιού νερό (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 2 κουταλιές του γλυκού κορνφλάουρ (για τη σάλτσα τζίντζερ)
- 3 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια (για τη σάλτσα τζίντζερ)