Λαβράκια ψητά με λαχανικά και λαδολέμονο εσπεριδοειδών
by AB Food Stories

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 4 λαβράκια «ΑΒ επιλογή», καθαρισμένα
- 1 λεμόνια (για τα λαβράκια)
- 4 κλαδάκι μαϊντανός
- αλάτι χοντρό (για τα λαβράκια)
- 30 ml ελαιόλαδο (για τα λαβράκια)
- 1 λεμόνι χυμός + ξύσμα (για το λαδολέμονο)
- 1 πορτοκάλι ξύσμα + 2 κουτ. σούπας χυμός (για το λαδολέμονο)
- αλάτι (για το λαδολέμονο)
- 1 φλ. ελαιόλαδο (για το λαδολέμονο)
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1 λάιμ (χυμός + ξύσμα) (για το λαδολέμονο)
- 1 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκιας μαντζουράνας (για το λαδολέμονο)
- 4 καρότα, καθαρισμένα (για τη γαρνιτούρα)
- 4 παντζάρια μικρά (για τη γαρνιτούρα)
- 1 πορτοκάλι ξύσμα (για τη γαρνιτούρα)
- 4 λαβράκια «ΑΒ επιλογή», καθαρισμένα
- 1 λεμόνια (για τα λαβράκια)
- 4 κλαδάκι μαϊντανός
- αλάτι χοντρό (για τα λαβράκια)
- 30 ml ελαιόλαδο (για τα λαβράκια)
- 1 λεμόνι χυμός + ξύσμα (για το λαδολέμονο)
- 1 πορτοκάλι ξύσμα + 2 κουτ. σούπας χυμός (για το λαδολέμονο)
- αλάτι (για το λαδολέμονο)
- 1 φλ. ελαιόλαδο (για το λαδολέμονο)
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1 λάιμ (χυμός + ξύσμα) (για το λαδολέμονο)
- 1 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκιας μαντζουράνας (για το λαδολέμονο)
- 4 καρότα, καθαρισμένα (για τη γαρνιτούρα)
- 4 παντζάρια μικρά (για τη γαρνιτούρα)
- 1 πορτοκάλι ξύσμα (για τη γαρνιτούρα)