Λαζάνια λαχανικών με μπεσαμέλ από γάλα αμυγδάλου
by MADEWITHAB

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 8 servings
- 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
- 500 g λαζάνια
- ψίχουλα από ξερό ψωμί, ραντισμένα με λίγοελαιόλαδο
- 100 ml ελαιόλαδο
- 40 g πράσα, ψιλοκομμένα
- 600 g κολοκύθα, σε κύβους
- 500 g μανιτάρια, σε φέτες
- 400 g σέσκουλα, χοντροκομμένα και βρασμένα για 4 λεπτά
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 2 καρότα, σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδου, ελαφρά κοπανισμένη (για τα λαχανικά)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε κύβους
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
- 1 κ.γ. μηλόξιδο
- 300 ml ζωμός λαχανικών ή νερό (για την μπεσαμέλ)
- 750 ml γάλα αμυγδάλου (για την μπεσαμέλ)
- 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο (για την μπεσαμέλ)
- 500 g παντζάρια
- 100 ml ελαιόλαδο (για την μπεσαμέλ)
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη (για τη σάλτσα)
- 2 κονσέρβες ντοματάκια, ελαφρά χτυπημένα (για τη σάλτσα)
- 2 εκ. τζίντζερ, χοντροτριμμένο (για τη σάλτσα)
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- 100 g αλεύρι ολικής άλεσης (για την μπεσαμέλ)
- 1 ματσάκι βασιλικός (για τη σάλτσα)
- 1 κ.γ. ρίγανη ξερή
- 500 g λαζάνια
- ψίχουλα από ξερό ψωμί, ραντισμένα με λίγοελαιόλαδο
- 100 ml ελαιόλαδο
- 40 g πράσα, ψιλοκομμένα
- 600 g κολοκύθα, σε κύβους
- 500 g μανιτάρια, σε φέτες
- 400 g σέσκουλα, χοντροκομμένα και βρασμένα για 4 λεπτά
- 1 κ.σ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 2 καρότα, σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδου, ελαφρά κοπανισμένη (για τα λαχανικά)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε κύβους
- 1 λεμόνι (ξύσμα)
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο (για τη σάλτσα)
- 1 κ.γ. μηλόξιδο