Λαζάνια με φρέσκο και καπνιστό σολομό
by Σιμόνη Καφίρη

Average
31'- 60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- ψιλοκομμένο άνηθο
 - πιπέρι (για τη μπεσαμέλ)
 - αλάτι (για τη μπεσαμέλ)
 - 50 γρ. αλεύρι (για τη μπεσαμέλ)
 - 3,5 φλιτζάνια ζεστό γάλα (για τη μπεσαμέλ)
 - 50 γρ. βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)
 - Τριμμένη Παρμεζάνα
 - άσπρο πιπέρι
 - Αλάτι
 - 8 πράσινα λαζάνια (με σπανάκι)
 - ελαιόλαδο
 - 400 γρ. σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, ψιλοκομμένο
 - 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη φρέσκια τομάτα
 - 1 σφηνάκι βότκα
 - 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 - 400 γρ. φιλέτα φρέσκου σολομού
 - 2 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια φρέσκα
 - 200 γρ. σολομό καπνιστό
 
- ψιλοκομμένο άνηθο
 - πιπέρι (για τη μπεσαμέλ)
 - αλάτι (για τη μπεσαμέλ)
 - 50 γρ. αλεύρι (για τη μπεσαμέλ)
 - 3,5 φλιτζάνια ζεστό γάλα (για τη μπεσαμέλ)
 - 50 γρ. βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)
 - Τριμμένη Παρμεζάνα
 - άσπρο πιπέρι
 - Αλάτι
 - 8 πράσινα λαζάνια (με σπανάκι)
 - ελαιόλαδο
 - 400 γρ. σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο, ψιλοκομμένο
 - 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη φρέσκια τομάτα
 - 1 σφηνάκι βότκα
 - 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 
