Λεμονάτα ρολάκια μοσχαριού γεμιστά με αγκινάρες
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
High
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 8 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 600 γρ. μοσχάρι χτυπημένο σε λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο σε λεπτές φετούλες
- 6 αγκινάρες κατεψυγμένες
- 250 ml ζωμός λαχανικών βιολογικός
- 50 γρ. φλούδες παρμεζάνας
- 1 λεμόνι (χυμός)
- 2 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- Αλάτι
- 8 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 600 γρ. μοσχάρι χτυπημένο σε λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο σε λεπτές φετούλες
- 6 αγκινάρες κατεψυγμένες
- 250 ml ζωμός λαχανικών βιολογικός
- 50 γρ. φλούδες παρμεζάνας
- 1 λεμόνι (χυμός)
- 2 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- Αλάτι