Recipe Search ResultsΛεμονάτα ρολάκια μοσχαριού γεμιστά με αγκινάρες
Ab logo
  • Λεμονάτα ρολάκια μοσχαριού γεμιστά με αγκινάρες

Λεμονάτα ρολάκια μοσχαριού γεμιστά με αγκινάρες

by Βίκυ Σμυρλή
Λεμονάτα ρολάκια μοσχαριού γεμιστά με αγκινάρες
Average
>60'
0/5
High

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 8 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 600 γρ. μοσχάρι χτυπημένο σε λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε λεπτές φετούλες
  • 6 αγκινάρες κατεψυγμένες
  • 250 ml ζωμός λαχανικών βιολογικός
  • 50 γρ. φλούδες παρμεζάνας
  • 1 λεμόνι (χυμός)
  • 2 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 8 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 600 γρ. μοσχάρι χτυπημένο σε λεπτές φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε λεπτές φετούλες
  • 6 αγκινάρες κατεψυγμένες
  • 250 ml ζωμός λαχανικών βιολογικός
  • 50 γρ. φλούδες παρμεζάνας
  • 1 λεμόνι (χυμός)
  • 2 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • πιπέρι
  • Αλάτι