Start cooking
Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο Lurpak. Σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και τα ψιλοκομμένα δαμάσκηνα για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς για να μην πάρει χρώμα. Προσθέτετε την καπνιστή πάπρικα, συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό και μόλις ξεκινήσει το κρεμμύδι να μαλακώνει προσθέτετε τον μοσχαρίσιο κιμά. Χαμηλώνετε λίγο την φωτιά και ανακατεύετε πάρα πολύ καλά μέχρι να σπάσει ο κιμάς σε μικρά κομματάκια, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Παράλληλα, σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα λιγκουίνι μέχρι να είναι al dente. Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, τα σουρώνετε και τα προσθέτετε στο τηγάνι μαζί με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα τα λιγκουίνι με τον κιμά και τέλος πασπαλίζετε από πάνω με Arla Αυθεντικό Σκληρό Τυρί Δανίας τριμμένο.