Start cooking
1. Σε ένα μπολ διαλύουμε στο χλιαρό νερό τη μαγιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφήνουμε το μίγμα στην άκρη για 10’. 2. Ψιλοκόβουμε τις ελιές και το κρεμμύδι. 3. Σε ευρύχωρο μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, τη μαγιά, τη ρίγανη, τον δυόσμο και το πιπέρι. 4. Προσθέτουμε το αλεύρι, το κρεμμύδι, τις ελιές, το αλάτι και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη. 5. Απλώνουμε τη ζύμη σε καλά λαδωμένο ταψί περίπου 30εκ και την αφήνουμε 30’ σε ζεστό σημείο. 6. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ΟC. Πιέζουμε τις ολόκληρες ελιές μέσα στη ζύμη, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 40’.