Μακαρονάδα με πέστο αμυγδάλου
by Σιμόνη Καφίρη

Easy
1'- 30'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι ασπρισμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα<
- 3 φλιτζάνια φυλλαράκια μαϊντανού
- 1/2 φλιτζάνι φυλλαράκια πλατύφυλλου βασιλικού
- 3 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 4 σκελίδες σκόρδο (χωρίς το πράσινο φύτρο)
- πιπέρι
- Αλάτι
- 2/3 έξτρα παρθένο ελαιόλαδο του φλιτζανιού
- αμύγδαλα φιλέ, καβουρδισμένα (για γαρνίρισμα)
- 2/3 του φλιτζανιού τριμμένο πικάντικο τυρί (πεκορίνο ή παρμεζάνα)
- μερικά φυλλαράκια βασιλικού ή μαϊντανού ( για γαρνίρισμα)
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι ασπρισμένα και καβουρδισμένα αμύγδαλα<
- 3 φλιτζάνια φυλλαράκια μαϊντανού
- 1/2 φλιτζάνι φυλλαράκια πλατύφυλλου βασιλικού
- 3 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 4 σκελίδες σκόρδο (χωρίς το πράσινο φύτρο)
- πιπέρι
- Αλάτι
- 2/3 έξτρα παρθένο ελαιόλαδο του φλιτζανιού
- αμύγδαλα φιλέ, καβουρδισμένα (για γαρνίρισμα)
- 2/3 του φλιτζανιού τριμμένο πικάντικο τυρί (πεκορίνο ή παρμεζάνα)
- μερικά φυλλαράκια βασιλικού ή μαϊντανού ( για γαρνίρισμα)