Start cooking
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα παραπάνω υλικά και ακουμπάτε μέσα το μπουτάκι, το οποίο πριν έχετε πλύνει και του έχετε κάνει 4-5 εγκοπές με ένα μυτερό μαχαίρι. Το αφήνετε να μαριναριστεί για 5-6 ώρες φροντίζοντας να το γυρίζετε ώστε να το πιάσει η μαρινάδα. Ψήνετε σε φούρνο, σε ταψί ή σε γάστρα σκέτο ή μαζί με πατατούλες αφού περιχύσετε με τη μισή μαρινάδα του και προσθέσετε λίγο ακόμα ελαιόλαδο ή μια κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο.