Μαριναρισμένα μπριζολάκια λαιμού με κρεμμύδια και πάπρικα
by AB FOODSTORIES

Easy
>60'
0/5
Medium
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 600 γρ. χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, λεπτοκομμένα
- 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένες
- 60 γρ. μουστάρδα καυτερή
- 2 κ. σ. πάπρικα καπνιστή
- 1/2 κ. γ. πιπέρι καγιέν, προαιρετικά
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 1-2 λεμόνια (Για το σερβίρισμα)
- ρίγανη ξερή, τριμμένη (Για το σερβίρισμα)
- 600 γρ. χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, λεπτοκομμένα
- 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 3 σκελίδες σκόρδου, ελαφρώς κοπανισμένες
- 60 γρ. μουστάρδα καυτερή
- 2 κ. σ. πάπρικα καπνιστή
- 1/2 κ. γ. πιπέρι καγιέν, προαιρετικά
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 1-2 λεμόνια (Για το σερβίρισμα)
- ρίγανη ξερή, τριμμένη (Για το σερβίρισμα)