facebook-pixel
Recipe Search ResultsΜαριναρισμένο κοτόπουλο σε μουστάρδα, μανιτάρια και γραβιέρα
Ab logo
  • Μαριναρισμένο κοτόπουλο σε μουστάρδα, μανιτάρια και γραβιέρα
Μαριναρισμένο κοτόπουλο σε μουστάρδα, μανιτάρια και γραβιέρα

Μαριναρισμένο κοτόπουλο σε μουστάρδα, μανιτάρια και γραβιέρα

by #MadeWithAB
Easy
>60'
5/5
Low

Ingredients forPeople

4 servings
  • 600 g κοτόπουλο στήθος (για τη μαρινάδα)
  • 1 κ/γ θυμάρι (για τη μαρινάδα)
  • 1 κ/γ γλυκό πιπέρι (για τη μαρινάδα)
  • 2 κ/σ μέλι (για τη μαρινάδα)
  • 1 κ/σ ξύδι μπαλσάμικο (για τη μαρινάδα)
  • 50 ml ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
  • αλάτι (για τη μαρινάδα)
  • 250 g λευκά μανιτάρια
  • 250 g γραβιέρα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ/σ μουστάρδα
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 250 g ζωμός κοτόπουλο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 600 g κοτόπουλο στήθος (για τη μαρινάδα)
  • 1 κ/γ θυμάρι (για τη μαρινάδα)
  • 1 κ/γ γλυκό πιπέρι (για τη μαρινάδα)
  • 2 κ/σ μέλι (για τη μαρινάδα)
  • 1 κ/σ ξύδι μπαλσάμικο (για τη μαρινάδα)
  • 50 ml ελαιόλαδο (για τη μαρινάδα)
  • αλάτι (για τη μαρινάδα)
  • 250 g λευκά μανιτάρια
  • 250 g γραβιέρα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ/σ μουστάρδα
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 250 g ζωμός κοτόπουλο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Start cooking

1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μέτρια κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ. 2. Προσθέτουμε στο μπολ όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί στο ψυγείο 90’. 3. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κοτόπουλο, με την μαρινάδα, μέχρι να πάρει χρώμα. 4. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, κομμένα στη μέση, το σκόρδο κομμένο σε φέτες και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 2’-3’. 5. Προσθέτουμε τον ζωμό, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε για 20’.

Rating

Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Other
Other
Main courses