Start cooking
1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μέτρια κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ. 2. Προσθέτουμε στο μπολ όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί στο ψυγείο 90’. 3. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κοτόπουλο, με την μαρινάδα, μέχρι να πάρει χρώμα. 4. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, κομμένα στη μέση, το σκόρδο κομμένο σε φέτες και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 2’-3’. 5. Προσθέτουμε τον ζωμό, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και μαγειρεύουμε για 20’.