Μαυρομάτικα με σπανάκι
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
- 180 ml ελαιόλαδο
- 1 τριμμένο κρεμμύδι
- 2 καρότα σε λεπτές ροδέλες
- 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 φλιτζάνι νερό
- 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών βιολογικό
- Αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
- 180 ml ελαιόλαδο
- 1 τριμμένο κρεμμύδι
- 2 καρότα σε λεπτές ροδέλες
- 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 φλιτζάνι νερό
- 2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών βιολογικό
- Αλάτι
- πιπέρι