Μαυρομάτικα στιφάδο
by Βίκυ Σμυρλή

Average
>60'
0/5
Low
Ingredients for
Ingredients 4 servings
- 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- 120 ml ελαιόλαδο
- 1 τριμμένο κρεμμύδι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1,5 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου
- 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό
- 1 φλιτζάνι νερό και λίγο ακόμη αν χρειαστεί
- πιπέρι
- Αλάτι
- 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
- 120 ml ελαιόλαδο
- 1 τριμμένο κρεμμύδι
- 1 φύλλο δάφνης
- 1,5 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου
- 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό
- 1 φλιτζάνι νερό και λίγο ακόμη αν χρειαστεί
- πιπέρι
- Αλάτι