Recipe Search ResultsΜαυρομάτικα στιφάδο
Ab logo
  • Μαυρομάτικα στιφάδο

Μαυρομάτικα στιφάδο

by Βίκυ Σμυρλή
Μαυρομάτικα στιφάδο
Average
>60'
0/5
Low

Ingredients for

Ingredients
4 servings
  • 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1,5 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου
  • 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό
  • 1 φλιτζάνι νερό και λίγο ακόμη αν χρειαστεί
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια
  • 120 ml ελαιόλαδο
  • 1 τριμμένο κρεμμύδι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1,5 κιλά κρεμμυδάκια στιφάδου
  • 1 κονσέρβα τοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
  • 2 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό
  • 1 φλιτζάνι νερό και λίγο ακόμη αν χρειαστεί
  • πιπέρι
  • Αλάτι