Mε τη μισή κονσέρβα από ντοματάκια κονκασέ που ξέμεινε στο ψυγείο, φτιάχνουμε ντομάτες με αβγά
by AB FOODSTORIES
Difficulty
EasyDuration
1'- 30'Pricing
LowRating
Not rated yetClassic
Everyday recipe
Starters & nibbles

Ingredients for 2 People
- 1/2 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κέρατο, σε ροδέλες
- 1 ώριμη ντομάτα, σε κυβάκια
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 4 αβγά
- αλάτι
- πιπέρι
Start cooking
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και την πιπεριά και, όταν μαλακώσουν, προσθέτουμε τα κυβάκια της φρέσκιας ντομάτας και τα ντοματάκια κονκασέ. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και βράζουμε για 10 λεπτά. Σπάμε ένα ένα τα αβγά το ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε με καπάκι. Τηγανίζουμε μέχρι να ψηθεί το ασπράδι, φροντίζοντας να μείνει υγρός ο κρόκος. Σερβίρουμε με ψωμί ζυμωτό.
Rating
Not rated yet
Have you tried this recipe?
Tell us how much you enjoyed it!
Greek
Classic
Everyday recipe
Lunch
All seasons
Starters & nibbles