Start cooking
1. Κόβουμε τις μελιτζάνες στη μέση, τις χαράζουμε επιφανειακά με ένα μαχαιράκι και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, περιχύνουμε με το μισό ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 15’στο γκριλ. 2. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο με τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν, προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και το κοτόπουλο, συνεχίζοντας το σοτάρισμα για 4’. 3. Σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί, προσθέτουμε τις τομάτες, τον τοματοχυμό, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο. 4. Σιγοβράζουμε μέχρι να έχουμε μια πηχτή σάλτσα και μόλις αποσύρουμε προσθέτουμε τα μυρωδικά. 5. Γεμίζουμε τις μελιτζάνες με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε και επάνω από κάθε μελιτζάνα θρυμματίζουμε μυζήθρα και πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι. 6. Ψήνουμε τις μελιτζάνες για 40’ στους 180οC στις αντιστάσεις και σερβίρουμε.